Σε πένθος βρίσκεται η Παναθηναϊκή οικογένεια, μετά το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, ενός από τους πιο ιστορικούς και εμβληματικούς ηγέτες στην ιστορία του συλλόγου.

Τον τελευταίο καιρό, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλευόταν στο νοσοκομεία Υγεία, χωρίς να καταφέρει τελικά να αποφύγει το μοιραίο.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Υγεία

Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει.

 Το «αντίο» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

 Μετά τον πατέρα του Παύλο και τον θείο του Κώστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχασε ένα ακόμη αγαπημένο του πρόσωπο, αφού πέθανε σε ηλικία 88 ετών, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο συνεχιστή της οικογένειας στη ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και τον Παναθηναϊκό, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του θείο, με ένα «λακωνικό» μήνυμα στο intagram, όπου και έγραψε: «Καλό ταξίδι», με μία πράσινη καρδιά, κάτω από τη φωτογραφία του «τυφώνα».

 
 
 
View this post on Instagram

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ????

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

 
 
 
View this post on Instagram

Παντου και παντα μαζι ????????????

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, 26 Μαρτίου.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στην Μητρόπολη Αθηνών και η ταφή του λίγο αργότερα, στο Α' νεκροταφείο.