Τη στήριξή του στο πρόσωπο των νέων ανθρώπων της χώρας μας που δραστηριοποιούνται σε διάφορους χώρους του δημόσιου βίου έδειξε, για μία ακόμη φορά, ο δραστήριος πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, κ. Τζέφρι Πάιατ.

Ο αμερικανός πρέσβης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μία φωτογραφία με τρεις νέους Έλληνες που επέστρεψαν πρόσφατα από το 20ήμερο ταξίδι τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόκειται για το στέλεχος του Μητρώου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Γιάννη Παπαγεωργίου, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιο ευρωβουλευτή, Κώστα Δέρβο, και τον συνεργάτη του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργο Τσούμα. 

Το ταξίδι τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος International Visitor Leadership Program (IVLP) που διοργανώνουν οι αμερικανικές πρεσβείες σε ολόκληρο τον κόσμο και οι ίδιοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες πάνω στον τρόπο άσκησης της πολιτικής στις ΗΠΑ.

Σημειώνεται ότι ο αμερικανός πρέσβης συζήτησε μαζί τους για το ταξίδι και τις γνώσεις που κατάφεραν να αποκομίσουν από αυτό.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Τζέφρι Πάιατ: