Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στην ακτή Θεμιστοκλέους. Έχουν περάσει δύο 24ωρα και οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με κανέναν από τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του.

Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι του απαχθέντος, αναμένοντας το κρίσιμο πρώτο τηλεφώνημα των απαγωγέων. Το γεγονός ότι αυτό το τηλεφώνημα έχει ανησυχεί τους επιτελείς των Αρχών, καθώς είναι σχετικά ασυνήθιστο σε τέτοιες περιπτώσεις να μην επικοινωνούν άμεσα οι δράστες με την οικογένεια του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες στρέφονται κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον του 51χρονου -ο οποίος τους τελευταίους μήνες είχε κλείσει σημαντικές συμφωνίες- καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θεωρούν βέβαιο ότι η απαγωγή οργανώθηκε από άτομα που γνώριζαν το θύμα ή τουλάχιστον ορισμένες από τις καθημερινές κινήσεις του.

Τα στοιχεία που θα διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στις έρευνες είναι υλικό από κάμερες ασφαλείας, καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, σημαντικές πληροφορίες από τους οικείους του επιχειρηματία, ενώ επίσης αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τυχόν ίχνη DNA ή δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών.