Τα πιο μελωδικά και παραδοσιακά κάλαντα τραγούδησαν για μια ακόμα χρονιά νέοι και νέες από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2018, χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται.

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε θερμά τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης και τον Πρόεδρό τους κύριο Στέλιο Κιαγαδάκη, ευχαριστώντας τους που για ακόμα μια χρονιά βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για να τους χαρίσουν όμορφες γιορτινές στιγμές.

«Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ που και φέτος ταξιδέψατε από την Κρήτη για να βρεθείτε κοντά στα παιδιά μας. Η παρουσία σας σημαίνει πολλά για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας καθώς τους δίνει ελπίδα και κουράγιο. Εύχομαι σε όλους σας Καλές Γιορτές» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης κύριος Στέλιος Κιαγιαδάκης τόνισε ότι: «Με μεγάλη χαρά είμαστε σήμερα κοντά σας. Η σκέψη μας είναι εδώ κάθε μέρα, σε αυτό το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελείτε» και αμέσως μετά αφιέρωσε στην κυρία Βαρδινογιάννη μια μαντινάδα:

«Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, κόντρα στην καταιγίδα, λιμάνι και απανεμιά ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ».