Mε το βραβείο Bravo Society διακρίθηκε το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, sτο πλαίσιο της 9ης Ετήσιας Εκδήλωσης του Θεσμού BRAVO Sustainability Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η διάκριση αυτή, αφορά στην πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ξενοδοχείου, με τίτλο «ETHOS - Caring/Supporting/Realizing: Τοπική Κοινωνία» και το βραβείο παρέλαβε η Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza κ. Βάνα Λαζαράκου και η Guest Relations & Corporate Social Responsibility Manager κ. Ρόζα Τσιριγώτη.

Η εν λόγω πρωτοβουλία που διακρίθηκε στον Πυλώνα “Bravo Society” συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στις 100 υποψηφιότητες της επιχειρηματικής κοινότητας που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία μέσα από τη διαδικασία Διαλόγου του Θεσμού, με τη συμμετοχή 9.250 Ενεργών Πολιτών και 130 Κοινωνικών Εταίρων που συμμετείχαν στις Επιτροπές Αξιολόγησης.

Ο Θεσμός BRAVO, που εδώ και 9 χρόνια υλοποιείται από το QualityNet Foundation, αναπτύσσει έναν ετήσιο κοινωνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με βάση τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν οι Επιχειρήσεις, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Κοινωνία Πολιτών. Όλοι οι οργανισμοί που συμμετέχουν στο BRAVO αποτελούν τους «Πρεσβευτές Βιώσιμης Ανάπτυξης», μίας φιλοσοφίας που υποστηρίζει ένα βιώσιμο μέλλον, και οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.

 Σχετικά με το NJV Athens Plaza:

To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 350 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Διαθέτει πολλαπλές επιλογές για καφές και φαγητό όπως το εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, το Explorer's Bar ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρεττανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί το ιδανικό σημείο απόλαυσης καφέ στο κέντρο της Αθήνας.