Ολοκληρώθηκαν οι μαραθώνιες καταθέσεις που έδωσαν στην Ανακρίτρια Ρόδου οι δύο φερόμενοι ως δράστες της στυγερής δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου στην περιοχή των Πευκών της Λίνδου.

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, απολογήθηκαν σήμερα στις 11 το πρωί και στη 1 μετά το μεσημέρι αντίστοιχα, παρουσία και των συνηγόρων υπεράσπισης τους κ.κ. Στέλιου Κιουρτζή και Άκη Δημητριάδη.

Σε λίγα λεπτά αναμένεται να ξεκινήσει η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορούμενων, όπως άλλωστε είχε ζητήσει ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας. Γι' αυτό άλλωστε αυτή την ώρα στους χώρους των δικαστηρίων και πέριξ αυτών, υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ αναμένεται ο Εισαγγελέας και η Ανακρίτρια Ρόδου να αποφασίσουν για το αν θα προφυλακιστούν.

  Διαβάστε ακόμα:  Επιχείρησαν να λιντσάρουν τους κατηγορούμενους

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η πλευρά του 19χρονου αλλοδαπού είχε ομολογήσει τις πράξεις τους και την εμπλοκή τους στην υπόθεση, όμως δια του συνηγόρου του έχει κατατεθεί αίτημα ακύρωσης της, ενώ ο 21χρονος από την Λίνδο αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα.

Στο μεταξύ, την πληροφορία ότι η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από έναν χρόνο, μετέδωσε η εκπομπή Μαζί σου, στον ΣΚΑΙ, με την Τατιάνα Στεφανίδου. Σύμφωνα με την εκπομπή που επικαλείται μαρτυρίες φίλων της 21χρονης φοιτήτριας, η κοπέλα μια εβδομάδα μετά τον βιασμό είχε απευθυνθεί στην αστυνομία προκειμένου να υποβάλλει μήνυση, ωστόσο οι αστυνομικοί φέρονται να την απέτρεψαν!

Από εκεί και πέρα ανακοινώσεις για τον φρικτό θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο έκανε σήμερα το Λιμενικό. τονίστηκε ότι η κοπέλα όταν ρίχτηκε στην θάλασσα από τους δολοφόνους της ήταν ζωντανή με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Επισημάνθηκε επίσης ότι ο 21χρονος Ελληνας και ο 29χρονος Αλβανός την είχαν πάρει το βράδυ της δολοφονίας από το σπίτι τη και την μετέφερε σε εξοχική κατοικία. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το λιμενικό κατ τις έρευνες βρέθηκαν πολλά αντικείμενα στην θάλασσα και στο σπίτι όπως και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το λιμενικό έχουν κατασχεθεί δυο υπολογιστές και τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ το τηλέφωνο της άτυχης Ελένης, δεν έχει βρεθεί.

Επίσης τονίστηκε ότι οι δύτες έδεσαν τα πόδια της φοιτήτριας για να τη βγάλουν από το νερό και όχι οι δολοφόνοι της πριν την πετάξουν στη θάλασσα.

Στο μεταξύ, στην ανακρίτρια Ρόδου για να απολογηθούν, έχουν πάρει οι δύο νεαροί που κατηγορούνται ότι βίασαν και σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη. Σε βάρος των δύο νεαρών, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό της 21χρονης φοιτήτριας για το έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ σε πανελλήνιο επίπεδο και μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.