Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά τις καταγγελίες που έγιναν από γονείς μαθήτριας εις βάρος καθηγητή της , οποίος φέρεται να είχε σχέση μαζί της.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα 12vima.gr οι γονείς της μαθήτριας υποστηρίζουν ότι την ανάγκασε να κάνει έκτρωση για να διακόψει την εγκυμοσύνη της και ότι η κοπέλα διατηρούσε σχέση με τον εκπαιδευτικό από την εποχή που ήταν μαθήτρια Γυμνασίου. Για τον ίδιο λόγο έχουν καταθέσει εις βάρος του μηνυτήρια αναφορά.

Η μαθήτρια φέρεται επίσης να συνέχισε τη σχέση της με τον καθηγητή και για τον λόγο αυτό έφυγε από το σπίτι της. με την επαφή με τους γονείς της να γίνεται μέχρι ενός σημείου μέσω μηνυμάτων, για να διακοπεί στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το 12vima.gr η υπόθεση επανήλθε εκ νέου στο προσκήνιο μετά από διαπληκτισμό στον δρόμο των γονέων της 18χρονης με τον εκπαιδευτικό, μετά από τυχαία συνάντηση στον δρόμο.

Όπως υποστηρίζουν, ο καθηγητής χειροδίκησε εναντίον της μητέρας της μαθήτριας για να καταλήξουν στη συνέχεια και οι τρεις στο αστυνομικό τμήμα.