Μέσα από τις φυλακές της Θήβας η καθαρίστρια μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεσή της, λέγοντας ότι παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξη.

Η 53χρονη γυναίκα τονίζει στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου» πως έκανε τα πάντα για τα παιδιά της. Λέει χαρακτηριστικα: «Ντρέπομαι αλλά ήθελα τα παιδιά μου να έχουν μια καλύτερη ζωή από τη δική μου. Έτρεμε η ψυχή μου μη μεγαλώσουν σε ίδρυμα όπως εγώ».

Τονίζει ότι παρακολουυθεί τις εξελίξεις και ελπίζει να αποφυλακιστεί σύντομα.

Για το θέμα υπήρξε παρέμβαση του Αρείου Πάγου. Η εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου ζήτησε την απόφαση προκειμένου να τη μελετήσει για να κινήσει τις διαδικασίες της αναίρεσης κατά της καταδικαστικής απόφασης.

Παράλληλα, η κ. Δημητρίου θα μελετήσει όλα τα στοιχεία της απόφασης για να κρίνει αν συντρέχει λόγος να ελεγχθούν πειθαρχικά οι δικαστές που εξέδωσαν την επίμαχη απόφαση. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δικηγόρος της καθαρίστριας, Γιώργος Σινέλης, δήλωσε ότι το αίτημα θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και θα κατατεθεί και η αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής που επέβαλε το Εφετείο.

Με την κίνηση αυτή ο δικηγόρος της 53χρονης ζητά όπως μέχρι να εκδοθεί η απόφαση της αναίρεσης από τον Άρειο Πάγο,να ανασταλεί η εκτέλεση της 10ετούς φυλάκισής της, ποινή που επέβαλε το Εφετείο.

Διαβάστε επίσης: Δικαστές-Εισαγγελείς: Ήταν αντιμέτωπη και με δις ισόβια