Nέα τροπή στην υπόθεση δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο η αιτία του θανάτου του να είναι η εμπλοκή σε κυκλώματα παράνομου στοιχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα μ το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ και της δημοσιογράφου Μαίρης Μπενέα, ανοικτό φαίνεται πως είναι πλέον το ενδεχόμενο ο Γιάννης Μακρής να εκτελέστηκε λόγω κακών χειρισμών η μη τήρησης κάποια συμφωνίας με βαρόνους του στοιχήματος.

Το παραπάνω έχει προκύψει από όσα παραθέτει άνθρωπος- κλειδί που φέρεται να γνωρίζει πολλά για την υπόθεση και που θα κληθεί να καταθέσει, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες καλούνται να καταθέσουν κι άλλα άτομα που κινούνται στον χώρο του στοιχήματος γενικότερα, έχοντας γνώσεις επί αυτού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ, τα έσοδα από το παράνομο στοίχημα υπολογίζεται να ξεπερνούν αυτή την στιγμή έσοδα που προκύπτουν από δραστηριότητες όπως το εμπόριο ναρκωτικών ή όπλων ενώ συχνά αποτελεί πρακτική για ξέπλυμα χρήματος που προκύπτει από εμπόριο ναρκωτικών ή άλλες άνομες δραστηριότητες.

Παράλληλα, τις σχέσεις που φημολογείται πως είχε ο επιχειρηματίας με τον επίσης δολοφονημένο πρώην ΕΚΑΜιτη ερευνούν πλέον οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας μέσω της εταιρείας του, σχεδίαζε, στο παρελθόν, την επέκταση του στην νύχτα της Μυκόνου, χρησιμοποιώντας ως βοήθεια τις πολλές και υψηλές διασυνδέσεις που είχε ο δολοφονημένος πρώην αστυνομικός.