Μεγάλα αφιερώματα και αναφορές στη ζωή αλλά κια στοο ξαφνικό θανατο του 46χρονου επιχειρηματία το βράδυ της Τετάρτης έξω από το σπίτι του στη Βούλα κάνουν τα Αυστραλιανά ΜΜΕ.

Το θύμα ήταν γνωστός για τις παράνομες δραστηριότητές του στο Σίδνεϊ ενώ είχε καταδικασθεί αλλά και μπει στη φυλακή για εμπλοκεί του σε υπόθεση ναρκωτικών. Ο 46χρονος, σύμφωνα πάντα με τα Αυστραλιανά ΜΜΕ ήταν γνωστός και ως ο «Αυστραλός».

Αναφέρουν επίσης ότι ο 82χρονος πατέρας του ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο που είχε εκτελεστεί το παιδί του και ρωτούσε για εκείνον.

Αναφέρονται στην βεντέτα που είχε η οικογένεια του 46χρονου με την οικογένεια Ιμπραχίμ, μέλη της οποίας το 2012 είχεαν συλληφθεί γιατί ήθελαν να σκοτώσουν τον ελληνοαυστραλό επιχειρηματία. Ο ίδιος συνδεόταν με την απόπειρα δολοφονίας του Φάντι Ιμπραχίμ.

Η οικογένεια του 46χρονου είναι γνωστή στις αυστραλιανές αρχές αφού το 2011 ο πατέρας του 46χρονου είχε κατηγορηθεί για κατοχή λαδιού αμφεταμίνης από το οποίο θα παρασκεύαζαν το ναρκωτικό ICE και η αξία της ποσότητας θα έφτανε τα 13 εκατομμύρια δολάρια! 

Ο πατέρας απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες όταν ο άλλος του γιος, παραδέχθηκε ότι είχε παραπλανήσει τον πατέρα του για να μεταφέρει τα ναρκωτικά. Ο πατέρας, Έλληνας εξ Αιγύπτου ήταν πρώην επαγγελματίας τραγουδιστής.

Ο 46χρονος ήταν γνωστός επίσης στις αρχές γιατί φερόταν να είχε εμπλοκή στην απόπειρα δολοφονίας του αδερφού του Τζον Ιμπραχίμ, Φάντι, το 2009 ενώ υπήρχε και ένταλμα για την σύλληψή του το 2013 αφού δεν είχε μεφανιστεί στο δικαστήριο γιατί συνελήφθη να οδηγεί με ληγμένο δίπλωμα.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 2 ετών για εμπόριο ναρκωτικών και για πώληση κλεμμένων.

Όσο ζούσε στο Σίδνεϊ ο 46χρονος ήταν συνεταίρος σε κλάμπ στην Oxford St μαζί με την διαβόητη οικογένεια του υποκόσμου, τους Ιμπραχίμ. Το κλάμπ χρεοκόπησε και τότε χώρισαν οι δρόμοι τους το 2007. Όμως, δυο χρόνια αργότερα ήταν που κατηγορήθηκε για την απόπειρα δολοφονίας του Φάντι Ιμπραχίμ. Τότε, ο Φάντι Ιμπραχίμ πυροβολήθηκε με 15 σφαίρες εκ των οποίων 5 σφαίρες βρήκαν το θύμα. Αργότερα, ο Φάντι και ο Μάικλ Ιμπραχίμ κατηγορήθηκαν ότι προσπάθησαν να σκοτώσουν τον 46χρονο ελληνοαυστραλό για να πάρουν εκδίκηση αλλά αθωώθηκαν.

Το 2010 ξέσπασε μεγάλος καυγάς στην Μύκονο όταν ο 46χρονος και μέλη της οικογένειας Ιμπραχίμ βρέθηκαν να κάθονται σε διπλανά τραπέζια στον χώρο των VIP.

Εκείνη την περίοδο τα Αυστραλιανά ΜΜΕ μετέδιδαν:

Σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ της Αυστραλίας το θύμα ήταν για χρόννια σύντροφος της Βασίλισσας της νύχτας, Roxy Jacenko. Είχε μαζί της μια θυελλώδη σχέση η οποία διακόπηκε όταν εκείνος μπήκε στην φυλακή για ναρκωτικά το 2005.

Την ίδια ώρα στο σκοτάδι βρίσκονται οι έρευνες των αστυμικών που ανέλαβαν την υπόθεση της δολοφονίας του. Η έρευνα μάλιστα φαίνεται ότι φτάνει ως τη Μύκονο, η οποία δεν φαίνεται πως ήταν μόνος ο τόπος όπου επέλεξε να παντρευτεί την καλλονή σύζυγό του αλλά ίσως και τόπο επιχιρηματικών του δραστηριοτήτων.