Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ρέθυμνο, η τελετή παράδοσης των αυτοκινήτων της δωρεάς Λεμπιδάκη, στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων.

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη Σχολή βρίσκονταν το κέντρο της επιχείρησης για την απελευθέρωση του απαχθέντα Λεμπιδάκη, ήταν το πρώτο μέρος που βρέθηκε ο επιχειρηματίας λίγα λεπτά μετά την απελευθέρωσή του [02/10/2017] και εκεί συναντήθηκε με τους συγγενείς του για πρώτη φορά μετά την πολύμηνη κράτησή του.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη δωρεά συμπεριλαμβάνονται 30 συνολικά αυτοκίνητα, που θα κατανεμηθούν στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ σε ολόκληρη την Κρήτη. Πρόκειται για 29 καινούργια οχήματα και ένα μεταχειρισμένο.

Μέρος της δωρεάς της οικογένειας Λεμπιδάκη θα διατεθεί, τελικά, στην Ασφάλεια Αττικής με το σκεπτικό ότι στην επιτυχή έκβαση της υπόθεσης βοήθησαν και αστυνομικοί υπηρεσιών της Αττικής.
Στην σύντομη τελετή παράδοσης ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για τη στάση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύμηνης απαγωγής του. 

 Πηγή: parapolitikakritis.gr