Νέα-δικαστική- εξέλιξη ήρθε πριν από λιγο στην υπόθεση της εταιρίας Folli Follie.

Με προσωρινή διαταγή διατάχθηκε η συντηρητική της περιουσίας της εταιρίας Folli Follie και πέντε μελών του ΔΣ της, μέχρι του ποσού των 160.000 ευρώ αποφασίστηκε σήμερα με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών Ειρήνη Κατινιώτη. Η απόφαση στρέφεται κατά της «FOLLI – FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» όπως εκπροσωπείται νόμιμα και των Δημητρίου Κουτσολιούτσου, Γεωργίου Κουτσολιούτσου. Αικατερίνης Κουτσολιούτσου, Φραγκίσκου Γρατσώνη. Ειρήνης Νιώτη.

Η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε μετά από αίτηση τριών επενδυτών και μιας ξένης εταιρίας που είχαν προσφύγει στπο δικαστήριο.

Με αυτην ανοίγει ο δρόμος και σε άλλους επενδυτές να επιχειρήσουν να κατοχυρώσουν το νομικό δικαίωμα αποζημίωσης για χαμένα χρήματα.

Η προσωρινή διαταγή η οποια ισχύει μέχρι την σύζητηση της κύριας αίτησης χρήματα.

Η προσωρινή διαταγή επι της ουσίας διατάσσει τη μη μεταβολή (μεταβίβαση , πώληση κλπ) περιουσιακών στπιχείων μέχρι αυτού του ποσού.

Η απόφαση θα στραφεί προφανώς σε ακίνητα ή άλλα περιουσιακά στοιχεία καθώς ήδη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έχουν δεσμευθεί όλοι οιι τραπεζικοί λογαριασμοί , οι θυρίδες και χρηματοπιστωτικά προϊόντα της εταιρίας και οκτώ μελών του ΔΣ.

Η απόφαση στρέφεται κατά της «FOLLI – FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» όπως εκπροσωπείται νόμιμα και των : Δημητρίου Κουτσολιούτσου, Γεωργίου Κουτσολιούτσου. Αικατερίνης Κουτσολιούτσου, Φραγκίσκου Γρατσώνη. Ειρήνης Νιώτη.