Στη σύλληψη του ενός εκ των τριών φερόμενων ως δραστών της επίθεσης και του άγριου ξυλοδαρμού σε βάρος ενός ανήλικου ξενοδοχοϋπαλλήλου, προχώρησαν χθες οι διωκτικές αρχές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η υπόθεση με θύμα έναν 17χρονο ξενοδοχοϋπάλληλο μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας του Δήμου Χερσονήσου, έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και αναστάτωση στην επαγγελματική κοινότητα των εργαζομένων στον τουρισμό, καθώς και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι είναι συνάδελφοι, εργαζόμενοι στο ίδιο ξενοδοχείο.

Το πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλθηκε από τους γονείς του ανήλικου στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου αλλά και στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, άνδρες του οποίου ξεκίνησαν αμέσως τη διερεύνηση της υπόθεσης και συνέλαβαν τον έναν από τους τρεις άνδρες σε βάρος των οποίων έγινε η καταγγελία της πλευράς του νεαρού τραυματία.

Συνεπώς, εξακολουθούν να αναζητούνται τα άλλα δύο άτομα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού, οι τρεις φερόμενοι ως δράστες είναι εργαζόμενοι στην ίδια μονάδα με τον έφηβο και οι δύο εξ αυτών αδέλφια, ενώ ένας από αυτούς έχει διευθυντική θέση στο ξενοδοχείο.

Το αγόρι, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και τα γεννητικά όργανα ενώ υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση από την οποία και αναρρώνει.

Πηγή: cretapost