Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, από τη Δευτέρα (03.09.2018) έως και τις 3 Νοεμβρίου, λόγω εργασιών.

Οι αλλαγές στην κυκλοφορία στην Αθηνών – Λαμίας θα ισχύσουν συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο Ριτσώνας, στο ρεύμα προς Αθήνα, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέας διάβασης.

Ειδικότερα, κατά το επόμενο δίμηνο, οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 14:00 και θα ισχύει μόνιμος αποκλεισμός (όλο το 24ωρο) της ράμπας εισόδου από τον κόμβο Ριτσώνας στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί στην Αθηνών – Λαμίας
Οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κόμβου Ριτσώνας, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου και με τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας) από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.