Καλός και ζεστός καιρός σε όλη τη χώρα την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα κεντρικά και βόρεια από 17 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 34 βαθμούς, στα δυτικά και νότια από 19 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 35 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 22 έως 31 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 22 έως 34 βαθμούς.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις που τοπικά θα φτάσουν και τα 5 μποφόρ.

Καλός καιρός στην Αττική με ανέμους βόρειους μέτριους μέχρι ισχυρούς έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη με νότιους ανέμους ασθενείς έως μέτριους. Η θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.