Οι αρχές συλλέγουν κάθε πληροφορία που έχουν στην διάθεση τους και προσπαθούν να αξιοποιήσουν ότι βίντεο υπάρχουν από κάμερες κλειστού κυκλώματος, προκειμένου να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες τις μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χθες κοντά στην εθνική οδό Ρεθύμνου Ηρακλείου.

Το σημείο που βρέθηκαν τα 20 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβις πάνω στο δρόμο φαίνεται πως ήταν γνωστό εδώ και καιρό στις διωκτικές αρχές ωστόσο αναζητούσαν τους εμπόρους. Υποψίες για το ποιοι κρύβονται υπάρχουν.

Άγνωστοι δράστες σταμάτησαν κοντά στην εθνική οδό και άφησαν το δέμα που περιελάμβανε τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 19 κιλά και 650 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν είχαν πάρει ιδιαίτερα μέτρα. Οι ναρκωτικές ουσίες δεν ήταν κρυμμένες και δεν ήταν σε κάποιο σημείο απόμακρο, που να να μην είναι ορατό από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Οι συσκευασίες και ότι άλλα ευρήματα που βρέθηκαν εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών μήπως και εντοπιστούν αποτυπώματα ή κάποιο άλλο γενετικό υλικό.

Στην χθεσινή αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

πηγή:cretapost.gr