Xρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τρεις εβδομάδες από την τραγωδία στο Μάτι με τους 93 νεκρούς για να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα με τα ονόματα. Μια λίστα που δεν σταματά να μεγαλώνει. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίηση της «μαύρης λίστας», υπέκυψε στο Θριάσιο μια εγκαυματίας, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 93.

Η ανάγνωση της λίστας φέρνει στο νου τις τραγικές μνήμες και τις συγκινητικές ιστορίες που γίνονταν γνωστές τις προηγούμενες εβδομάδες. Συνολικά έχασαν τη ζωή τους 45 γυναίκες, 35 άνδρες και 11 παιδιά. Μια γυναίκα από την Πολωνία με το παιδί της, ένας Ιρλανδός που είχε πάει στο Μάτι με τη σύζυγό του για τον μήνα του μέλιτος, ένας Βέλγος, μια γυναίκα από την Γεωργία....

Ζευγάρια χωρίστηκαν την ώρα του πανικού, ηλικιωμένοι που έζησαν μαζί μέχρι την τελευταία στιγμή, γονείς που προσπάθησαν να σώσουν τα παιδιά τους. Οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στα ΙΧ οχήματα που οι αρμόδιοι έστειλαν από τη λεωφόρο Μαραθώνος στον κεντρικό δρόμο του Ματιού. Υπάρχουν και δύο ταυτοποιημένες σοροί που κανείς δεν έχει αναζητήσει.

Το μικρότερο σε ηλικία θύμα είναι το βρέφος της 35χρονης Μαρίας Διονυσιώτη. Η ίδια έχασε τη μάχη αρκετές μέρες αργότερα στο νοσοκομείο. Ο σύζυγός της έδινε τη μάχη με τις φλόγες ως πυροσβέστης. Το μεγαλύτερο σε ηλικία θύμα ήταν μια 93χρονη γυναίκα. Πάλεψε στο νοσοκομείο επί μέρες, αλλά κατέληξε.

Το πανελλήνιο έζησε για αρκετές μέρες την αγωνία με τα δύο δίδυμα κοριτσάκια, τις 9χρονες Σοφία και Βασιλική. Αρχικά δόθηκε η εντύπωση ότι σώθηκαν, τελικά οι ελπίδες έσβησαν. Η 13χρονη Εβίτα βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας από τα βράχια. Χάθηκαν επίσης ο πατέρας της και ο 11χρονος αδελφός της Ανδρέας.

Αγωνία για πολλές μέρες και για τον 13χρονο Δημήτρη που ο πατέρας του αναζητούσε επί μέρες. Τελικά βρέθηκε νεκρός μαζί με τη γιαγιά του. Η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη χάθηκε μαζί με τον σύντροφό της. Η 53χρονη ακτινολόγος Βασιλική Χερουβείμ είχε πάρει απόσπαση για το Κέντρο Υγείας της Ραφήνας. Χάθηκε μαζί με τα δύο της παιδιά και τη μητέρα της. Θλίψη και για τον σεφ Παναγιώτη Κοκκινίδη και την οικογένειά του. Ο ίδιος είχε σχεδόν προφητεύσει τα μελλούμενα: «Αν δεν γίνει ένα θαύμα, θα καεί πολύς κόσμος...» έγραψε στο Facebook.