Το μεσημέρι θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η 55χρόνη γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα των απρόκλητων σωματικών βλαβών και της αντίστασης κατά της αρχής.

Από τον εισαγγελέα παραπέμθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, ωστόσο, εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο με αποτέλεσμα να ζητήσει και να πάρει αναβολή για να δικαστεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όταν ωστόσο ενημερώθηκε από το Δικαστήριο ότι θα κρατηθεί, ζήτησε «μια χάρη να δικαστεί σήμερα χωρις δικηγόρο γιατι στα κρατητηρια είναι απαισιες οι συνθήκες».

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τιποτα» είπε στο Δικαστήριο κλαίγοντας (χωρίς δάκρυα), προσθέτοντας: «Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Καθισα να φαω και είδα ξαφνικα κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δειτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει.»