Mία ακόμα ζεστή μέρα με περιορισμένα φαινόμενα καταιγίδων στα ορεινά ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας. Πάντως, τα φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη θα είναι εντονότερα και ενδέχεται σε τοπικό επίπεδο να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 17 έως 35 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 17 έως 36, στο Ιόνιο από 19 έως 33 βαθμούς, στα δυτικά από 17 έως 33 βαθμούς, στις Σποράδες και στις Κυκλάδες από 19 έως 33 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν και τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Καρπάθιο πέλαγος και στα Δωδεκάνησα οι εντάσεις των ανέμων θα φτάσουν τοπικά και τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και αρκετή ζέστη. Άνεμοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και θερμοκρασία από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Καλός και ζεστός καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.