Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας και η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας και του Euroamerican women's council, κυρία Ada Ηλιοπούλου σε συνεργασία με το ξενοδοχείο St. George Lycabettus κάλεσαν στην Αθήνα τους θρύλους της γαλλικής Μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο, την Chantal Thomass και τον Jean-Claude Jitrois.

Οι δύο σχεδιαστές εδώ και δύο χρόνια συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην δράση της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως, κυρίας Ada Ηλιοπούλου για την διάδοση του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό. Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας με αφορμή αυτή την δράση ξεκινάει ένα κύκλο διαπολιτισμικών διαλόγων με τις διάσημες προσωπικότητες που συμμετέχουν.

Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε με την δημοσιογραφική της ιδιότητα η Πρέσβειρα Καλής Θελησεως, κυρία Ada Ηλιοπούλου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, κύριος Πέτρος Καψάσκης και η ιδιοκτήτρια και ψυχή του St.George Lycabettus, κυρία Ειρήνη Βασιλοπούλου. Δείτε την συνέχεια στο Lifeviews.gr