Κάλεσμα για διαμαρτυρία έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας, όπου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα, 25 Ιουνίου, η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια» απευθύνει το «Κίνημα Σφυρίζω» σε σχετικό event στο Facebook.

«Πάρτε τη σφυρίκτρα σας και ελάτε μαζί μας, να σφυρίξουμε ειρηνικά έξω από το συριζα!» αναφέρει στη σελίδα το κίνημα και συνεχίζει:

«Το ΚΙΝΗΜΑ ΣΦΥΡΙΖΩ είναι πραγματικότητα για τη Θεσσαλονίκη. Πολίτες και ψηφοφόροι διαφορετικών κομμάτων αποφάσισαν να πάρουν την υπόθεση του #σκοπιανού αλλά και της... #γραβάτας στα χέρια τους. Με μια σφυρίκτρα θα διαμαρτύρονται για όσα συμφωνήθηκαν στις #Πρέσπες χωρίς να ενημερωθούν και χωρίς τη συγκατάθεση τους πχ με σχετικό δημοψήφισμα».

«Τα μέλη του κινήματος ή της συλλογικότητας... ΣΦΥΡΙΖΩ» προσθέτει η ανακοίνωση, «είναι αποφασισμένα να μην αφήσουν τους κυβερνώτες και συγκυβερνώτες "να σφυρίζουν αδιάφορα" κόντρα στη βούληση του ελληνικού λαού. Αποφάσισαν κι αυτοί να... σφυρίζουν -κανονικά και με το νόμο - με τη βεβαιότητα ότι με τόσο θόρυβο θα αναγκάσουν να τους ακούσουν... Ραντεβού λοιπόν στα "ΣφΥΡΙΖΑδικα" λοιπόν... Την Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας!».

Υπενθυμίζεται πως κάλεσμα έχει απευθύνει και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας με σχετική του ανακοίνωση.

Πηγή: voria.gr