Με φόντο τη δημοσκόπηση-κόλαφο για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πραγματοποιείται το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη το νέο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στον Λευκό Πύργο, σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσίευσαν στο facebook οι διοργανωτές.

«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας! Κυριακή 24, Ιουνίου, 19.00μ.μ πλατεία Λευκού Πύργου. Όλοι οι Έλληνες ακομμάτιστα με την Ελληνική σημαία και τον Ήλιο της Βεργίνας στο χέρι. Θα ακολουθήσει πορεία στα προξενεία ΗΠΑ, Σκοπίων και τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ», αναφέρουν στο Facebook.

Σύμφωνα με την Έρευνα που δημοσιεύει το The President, το 86% των ερωτηθέντων κρίνουν τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ ως μια κακή συμφωνία, έναντι του 12% που τη θεωρεί καλή.

Στην ίδια δημοσκόπηση, το 83% πιστεύει ότι το θέμα όχι μόνον δεν λύθηκε, αλλά η συμφωνία το επιβάρυνε κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο.

Εντυπωσιακή η απάντηση του κοινού για το ποιο απ΄όλα το ενοχλεί περισσότερο από τη συμφωνία του κ. Τσίπρα με τα Σκόπια. Η πλειοψηφία (71%) δηλώνει ότι τον ενοχλούν όλα όσα εκχώρησε η κυβέρνηση, δηλαδή και η «μακεδονική εθνικότητα», και το όνομα και η «μακεδονική» γλώσσα, ενώ μόλις το 7% δηλώνει ότι δεν ενοχλείται.