Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα την Παρασκευή με αρκετή ζέστη ειδικά στα κεντρικά ηπειρωτικά. Αναλυτικά, η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 38 βαθμούς στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, από 17 έως 37 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 23 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 33 βαθμούς στην Κρήτη και από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και αργότερα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξασθένηση μετά το απόγευμα.

Ηλιοφάνεια στην Αττική με το θερμόμετρο από 22 έως 35 βαθμούς και ασθενείς ανέμους.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη με το θερμόμετρο από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.