«Ο Θεός να σε συγχωρέσει». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 88χρονου που έπεσε νεκρός μετά από τα χτυπήματα της 56χρονης κόρης του. Οι γείτονες άκουσαν από νωρίς φωνές και χτυπήματα από το διαμέρισμα, και λίγο πριν το θανατηφόρο χτύπημα άκουσαν τον 88χρονο να ζητά από το Θεό να συγχωρέσει την κόρη του. Μετά σιωπή.

Το άγριο φονικό συνέβη στην Καλλιθέα. Αρχικά η 56χρονη δήλωσε ότι βρήκε νεκρό τον πατέρα της, οι αστυνομικοί όμως δεν πείστηκαν και συνέχισαν τις έρευνες και τις ανακρίσεις με αποτέλεσμα μετά από μερικές ώρες η 56χρονο να ομολογήσει ότι η ίδια τον σκότωσε καθώς τον χτύπησε μέχρι θανάτου. Ο άτυχος άνδρα βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης και ο θάνατος του επήλθε από αιμορραγία εξαιτίας πολλαπλών χτυπημάτων .

Μετά την πράξη της η 56χρονη σκέπασε το άψυχο σώμα του με μια κουβέρτα ισχυριζόμενη ότι τον βρήκε νεκρό. Στην κατάθεση της, σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, ανασκεύασε την αρχική της δήλωση και ομολόγησε ότι έπειτα από έντονο καυγά που είχε μαζί του, τον χτύπησε με τα χέρια της, τον έσπρωξε με δύναμη με τον 88χρονο να χάνει την ισορροπία του, ενώ η ίδια συνέχισε να τον χτυπά σε διάφορα σημεία του σώματος του μέχρι που ο 88χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.