Συνεχίζεται και την Τρίτη ο άστατος καιρός, με τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη την ηπειρωτική χώρα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σημαντικά από αργά το απόγευμα.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 15 έως 26, στο Ιόνιο από 16 έως 22, στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 27 και στην Κρήτη από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και απόγευμα, κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς.

Ανάλογο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη με πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι. Άνεμοι ασθενείς από βόρειες διευθύνσεις και θερμοκρασία από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.