Νέα διάψευση από την Μάρθα Κουτουμάνου και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που υποστηρίζουν ότι η τιμή εκκίνησης του ακινήτου είναι στα €2.300.000

Τα δημοσιεύματα και τις φήμες που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ και στο Διαδίκτυο διαψεύδουν για ακόμα μια φορά η Μάρθα Κουτουμάνου και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Οι κόρες της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη με δήλωσή τους μέσα από το δικηγορικό γραφείο του πατέρα τους υποστηρίζουν ότι:

«Διαψεύδουμε τα δημοσιεύματα και τις φήμες που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, ότι πωλήθηκε το σπίτι μας στο Πόρτο Ράφτη.  Παραμένει προς πώληση με τιμή εκκίνησης €2.300.000»

Την περασμένη εβδομάδα οι κόρες της ηθοποιού με ανακοίνωσή τους είχαν ενημερώσει σχετικά τους ενδιαφερόμενους και είχαν και πάλι διαψεύσει ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής που ανέφερε ότι βίλα είχε πουληθεί σε Ρώσο μεγιστάνα.

Διαβάστε την ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου:

«Επιθυμούμε να πληροφορήσουμε τους ενδιαφερομένους ότι η τιμή πώλησης του ακινήτου μας στο Πόρτο Ράφτη, ανέρχεται στο ποσό των €2.300.000. Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Μάρθα Κουτουμάνου».

H αγαπημένη βίλα της Ζωής Λάσκαρη είναι μια μονοκατοικία- μεζονέτα, 498 m2 σε δύο επίπεδα με ιδιωτική πισίνα και απεριόριστη θέα, επί οικοπέδου 521 m2.

Διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης (στεγασμένες), αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, αυτόματο πότισμα. Βοηθητικοί χώροι 74 m2. Το συγκρότημα κατοικιών «Απολλώνιον» παρέχει 24ωρη φύλαξη, εστιατόριο, γήπεδα τένις, μπάσκετ, θερινό κινηματογράφο, 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, παιδική χαρά και εκκλησία.