Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια αναμένονται την Παρασκευή. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπος περιορισμένη, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική.

Η θερμοκρασία από 13 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στα κεντρικά και νότια, από 18 έως 26 στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Ιόνιο μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Αττική. Η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και το βράδυ στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη με το θερμόμετρο από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.