Πέντε πιλότοι μας της Πολεμικής Αεροπορίας έσωσαν συνάνθρωπό μας από βέβαιο θάνατο, σταματώντας τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν και διασώζοντας από βέβαιο θάνατο τον επιβαίνοντα σε όχημα το οποίο πήρε φωτιά στην Εθνική οδό στο ύψος της Μαλακάσας.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδος μας, πριν από λίγη ώρα, στις 05:02, αυτοκίνητο το οποίο εκινείτο επί της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς την Αθήνα και στο ύψος της Μαλακάσας (στο «Σείριο»), πήρε φωτιά. Αμέσως σταμάτησαν από πίσω του οι πέντε αεροπόροι μας, οι οποίοι προφανώς υπηρετούσαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας καθώς φορούσαν ακόμα τις φόρμες πτήσεως και μετά την εκεί εργασία τους κατευθύνονταν στα σπίτια τους, και χωρίς να διστάσουν ούτε στιγμή έπεσαν πάνω στο φλεγόμενο όχημα και απελευθέρωσαν τους επιβαίνοντες σε αυτό, άγνωστο τη στιγμή αυτοί πόσοι είναι ακριβώς.

Ταυτόχρονα ειδοποίησαν και την πυροσβεστική η οποία έχει φτάσει αυτήν την ώρα στον τόπο του συμβάντος και ασχολείται με την κατάσβεση της φωτιάς στο όχημα.

Συγχαρητήρια στους – άγνωστους – ως τώρα Έλληνες πιλότους της ΠΑ, οι οποίοι με την στάση τους απέδειξαν εμπράκτως, ότι η προσφορά τους και το πνεύμα της θυσίας που τους διακρίνει στον αέρα υπερασπιζόμενοι τα εναέρια σύνορά μας, παραμένει αναλλοίωτο ΚΑΙ στο έδαφος συμβάλλοντας στη διάσωση συνανθρώπων μας εν ώρα κινδύνου.