Εξι μήνες πέρασαν από το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε τον πολιτικό και νομικό κόσμο, τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αδερφός του - και πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου - Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook αποτίει φόρο τιμής στον εκλιπόντα, που ήταν πολύ αγαπητός στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και στην ευρύτερη "οικογένεια" της κεντροδεξιάς παράταξης.

Δείτε την ανάρτηση του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου:

"Πέρασαν κιόλας έξι μήνες από την ημέρα που άλλαξε για πάντα η ζωή της οικογένειάς μας.Έξι μήνες αγώνα αντίστασης της μνήμης στην απουσία ! Αντίστασης της γαλήνης και της υπερηφάνειας από τις αναμνήσεις και την προσωπικότητα ενός χαμογελαστού ανθρώπου και ενός καλού νοικοκύρη στην οργή και την θλίψη που δημιουργούν η άνανδρη πράξη της δολοφονίας και της απώλειας του Μιχάλη !
Πέρασαν έξι μήνες από τότε που οι δολοφόνοι στέρησαν τον εξαίρετο πατέρα από τα παιδιά του, τον σύζυγο-πρότυπο από την αγαπημένη του γυναίκα ,τον αγαπημένο αδελφό από τα αδέλφια του,τον λατρεμένο γιό από την μάνα του,τον άρχοντα φίλο-αδελφό από την παρέα του,τον αγαπημένο συνοδοιπόρο και οδηγό από τους συνεργάτες και τους συναδέλφους του !Όσος χρόνος κι αν περάσει εσύ θα είσαι μαζί μας και εμείς θα ζούμε με την υπερηφάνεια οτι σε είχαμε στην ζωή μας ,με την χαρά οτι σε ζήσαμε,με την υποχρέωση να συνεχίσουμε αυτό που δημιούργησες τιμώντας την ιστορία του πατέρα μας και του παππού μας και με το χρέος να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί εντός και εκτός φυλακής !"