Είναι γνωστό ότι ο νέος Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Φώτης Κουβέλης ανέλαβε τα καθήκοντά του την 1η Μαρτίου 2018, την ίδια μέρα και περίπου την ίδια ώρα που στον Έβρο, είχαμε το γνωστό πλέον συμβάν της συλλήψεως των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους.

Έκτοτε και επί 42 μέρες δεν είχε βρει τον χρόνο να έχει μια συνάντηση γνωριμίας με τους αρμόδιους στρατιωτικούς συντάκτες. Όμως είχε τον χρόνο να δίνει καθημερινώς σχεδόν συνεντεύξεις σε όλα τα μέσα ενημερώσεως (ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, ιστοσελίδες). Και βεβαίως καλώς έκανε, αν πίστευε ότι «κάτι» είχε να πει. Απλώς το “unfair” της όλης υποθέσεως ήταν ότι τα έχει πει όλα τώρα και μετά θα συναντηθεί σε «συνάντηση γνωριμίας» με τους αρμόδιους στρατιωτικούς συντάκτες που βρίσκονται καθημερινώς στο ΥΠΕΘΑ. Ακόμα και δύο «διαρροές» που έκανε, μέσω συναδέλφων του πολιτικού ρεπορτάζ πραγματοποιήθηκαν, ενώ και στον Έβρο όταν πήγε, δεν είχε πάρει μαζί του ούτε έναν στρατιωτικό συντάκτη μαζί του, ει μη μόνο το συνεργείο της κρατικής ΕΡΤ.

Και ενώ όλα αυτά έχουν συμβεί ως τώρα επί 42 μέρες, και μετά από σχετικές διαμαρτυρίες στρατιωτικών συντακτών στους ανθρώπους του επιτελείου του γι’ αυτήν την κατάσταση, μας εστάλη πριν λίγη ώρα «διορθωτικό» μήνυμα, βάσει του οποίου ορίστηκε «συνάντηση γνωριμίας» μαζί μας για πότε λέτε; Παρασκευή (και) 13 Απριλίου, και ώρα 13:00 στο δώμα του ΓΕΝ!

ΟΚ υπουργέ, το λάβαμε το μήνυμα! Θα έλθουμε στο ραντεβού με όλα τα απαραίτητα…«αντιβασκανικά» δημοσιογραφικά τρυκ!