Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ο 52χρονος επιχειρηματίας από την Κηφισιά, που τον πυροβόλησαν δύο φορές ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του με στόχο να τον ληστέψουν, χθες τα ξημερώματα στην Κηφισιά.

Το σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει τα εξής:

«Ο ασθενής Σ.Α. βρίσκεται στη ΜΕΘ του ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», σε σταθερή κατάσταση και χωρίς να παρουσιάζει επιδείνωση. Ευρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής και καταστολή. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ κρίσιμη».

Υπενθυμίζεται ότι, οι δυο σφαίρες των 9 χιλιοστών που εδέχθη ο επιχειρηματίας προκάλεσαν εκτεταμένες βλάβες στον θώρακα και το ήπαρ, ενώ φέρει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα με σιδερένιο αντικείμενο που του κατάφεραν οι ληστές.

Από χθες το πρωί νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστεί η αιμορραγία. Μάλιστα, στην δεύτερη επέμβαση διενεργήθηκε και δεξιά νεφρεκτομή.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται πολύ κρίσιμη και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.