Με προσοχή θα πρέπει να κινούνται οι οδηγοί την Κυριακή στην οδό Λιοσίων, στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στην Κατεχάκη, στη συμβολή της με την Κοκκινοπούλου, καθώς είναι προγραμματισμένα έργα.

Συγκεκριμένα, στη Λιοσίων, λόγω εργασιών στο οδόστρωμα θα διακοπεί η κυκλοφορία από τις 7:30 έως τις 15:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30 ως εξής:

-Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Παρασίου και Κονίτσης, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Σεπολίων, σε μέγιστο πλάτος 0,7μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος.
-Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αταλάντης και Ξανθίππης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, σε μέγιστο πλάτος 0,7μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος.
-Στη συμβολή της με την οδό Παρασίου, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στο διάστημα εκτέλεσης των έργων, η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε λωρίδα πλάτους 3 μέτρων ανά ρεύμα.

Στην Κατεχάκη θα γίνουν έργα επισκευής φρεατίου κι έτσι η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί στη δεξιά λωρίδα της Λ. Αλίμου-Κατεχάκη, στη συμβολή της με την οδό Κοκκινοπούλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μεσογείων, από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή διεξάγεται και ο 7ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, με αποτέλεσμα το κέντρο να είναι κλειστό για κάποιες ώρες έως το μεσημέρι.