Γεύμα προς τρεις πρώην αρχηγούς Στρατού, παρουσία και του νυν, παρέθεσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος σε μία χρονική συγκυρία που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον λόγω της υποθέσεως της συλλήψεως των δύο Ελλήνων στελεχών της 3ης Μηχανοκινήτου Ταξιαρχίας Πεζικού – «Ρίμινι» από τους Τούρκους το μεσημέρι της 1ης Μαρτίου στο δάσος των Καστανεών του Έβρου!

Στο γεύμα που διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες, χρόνος ικανός για ανταλλαγή απόψεων σε βάθος, παρέστησαν εκτός του αμφιτρύωνος υπουργού, οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΣ στρατηγοί ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Κωνσταντίνος Γκίνης και Βασίλειος Τελλίδης, καθώς επίσης και ο νυν αρχηγός Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Έχει αξία να σημειώσουμε ότι από τους επίτιμους αρχηγούς ο μεν Στρατηγός Γκίνης έχει διατελέσει διοικητής του Δ’Σώματος Στρατού της Θράκης, ο δε Στρατηγός Ζιαζιάς διοικητής της 1ης Στρατιάς, ενώ ο Στρατηγός Τελλίδης διοικητής της ΑΣΔΕΝ, προτού αναλάβουν τα ύψιστα καθήκοντα του αρχηγού ΓΕΣ. Από την άποψη αυτή πέραν του γεγονότος ότι ως αρχηγοί έχουν θέση και άποψη για όλο το στρατό, πολύ περισσότερο επειδή έχουν υπηρετήσει ως διοικητές και στους συγκεκριμένους μείζονες σχηματισμούς του Ελληνικού Στρατού, μπορούν, μετά την ενημέρωση που τους έγινε, να διατυπώσουν πολύτιμη άποψη για τα τεκταινόμενα.