Συνεχίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό του συντρόφου της 40χρονης γυναίκας από την Αλβανία, η οποία δέχτηκε χθες πυροβολισμό στο πρόσωπο μέσα στο σπίτι της, στο Δάσος Χαϊδαρίου, επί της οδού Αγίας Παρασκευής.

Οι γείτονες άκουσαν έντονη φασαρία και στη συνέχεια τον πυροβολισμό. Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης διέφυγε από το σημείο. Γείτονες είδαν τη γυναίκα να βγαίνει αιμόφυρτη από το σπίτι της, έτρεξαν να τη βοηθήσουν και κάλεσαν ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Καθώς δεν βρέθηκε κανείς άλλος στο σπίτι, εξετάζεται αν ο δράστης είναι ο σύντροφός της με τον οποίο φέρεται να συζούσε και εξετάζεται η πιθανότητα να υπήρξε μεταξύ τους κάποια πιθανή διένεξη.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύμα στο μάγουλο και κάταγμα στη γνάθο της, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, ωστόσο λόγω της κατάστασής της δεν ήταν σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς και να τους εξηγήσει τι συνέβη και ποιος ήταν ο δράστης. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαϊδαρίου.