Τις εγκαταστάσεις του 2ου Συγκροτήματος Αεροπορίας Στρατού (2ο ΣΥΑΣ) στην αεροπορική βάση του Στρατού Ξηράς στην Πάχη Μεγάρων επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο τομεάρχης Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας στο πλαίσιο των επισκέψεών του που πραγματοποιεί σε μονάδες και σχηματισμούς των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Β.Κικίλιας επισκέφθηκε σήμερα, το 2ο και 4ο Τάγματα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού (2ο ΤΕΑΣ – 4ο ΤΕΑΣ), που επιχειρούν και το με μεταφορικά ελικόπτερα ΝΗ-90 και CH-46D/SD Chinook αντιστοίχως, καθώς και το 2ο Συνεργείο Ενδιαμέσου Συντηρήσεως Αεροπορικού Υλικού στην Πάχη Μεγάρων.

Ο τομεάρχης Εθνικής Αμύνης της ΝΔ ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες των προαναφερθεισών μονάδων από τους διοικητές και τους επιτελείς τους και συνεχάρη το προσωπικό για το ζήλο που επιδεικνύει σε καθημερινή βάση πέραν των επιχειρησιακών του καθηκόντων, τόσο στο έργο της κοινωνικής προσφοράς (αεροδιακομιδές, πτήσεις αεροπυροσβέσεως κλπ), όσο και στη συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του υλικού της Αεροπορίας Στρατού.

«Πιστεύουμε ακράδαντα στις ικανότητες και τη θέληση των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων» τόνισε ο Β. Κικίλιας με σχετική ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο instagram, μετά το πέρας της επισκέψεώς του στην Πάχη Μεγάρων.