Το χιόνι που έπεσε από χθες το βράδυ στη Δυτική Μακεδονία έχει προκαλέσει μικροπροβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες ή χρήση ειδικών ελαστικών, από το 15ο έως το 30ό χλμ της Εθνικής Οδού Γρεβενών-Τρικάλων καθώς και σε ολόκληρο το ορεινό Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο. Επίσης: στην Π.Ε. Καστοριάς χρειάζονται αλυσίδες από το 14ο έως το 28ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 26ο έως το 35ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς-Αμυνταίου και από το 35ο έως το 45ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Καστοριάς-Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης). Στην Π.Ε. Κοζάνης για την κυκλοφορία των οχημάτων χρειάζονται αλυσίδες, από το 75ο έως το 97ο χλμ. της Εθνικής Οδού Κοζάνης-Ιωαννίνων και από το 26ο έως το 36ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης-Βέροιας. Στην Φλώρινα χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες από το 15ο έως το 22ο χλμ. της Εθνικής Οδού Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βίγλας).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας διεξάγεται κανονικά.