Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
4pukbiac1uyq4sf7kkwx
Ελλάδα

Επιδρομή τρωκτικών στο Αριστοτέλειο - Γέμισε ποντίκια το κτίριο

Η διοίκηση του κτιρίου προχώρησε στην εφαρμογή μυοκτονιών.

Η… εισβολή ποντικιών στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έχει θορυβήσει τη διοίκηση του κτιρίου. Αρκετές περιπτώσεις με τρωκτικά έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα και μετά από έρευνες που έκανε το διοικητικό προσωπικό και οι εργαζόμενοι διαπιστώθηκε πως υπάρχουν ποντίκια στους τελευταίους ορόφους του κτιρίου (από τον 5ο έως τον 8ο), αναγκάζοντάς τους να προχωρήσουν άμεσα στην εφαρμογή μυοκτονιών σε όλο το κτίριο.

Οι φόβοι για την υγεία των φοιτητών και όσων κυκλοφορούν εντός του κτιρίου ήταν μεγάλοι, με το μέλος του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ Σάββα Παπαδόπουλο να δηλώνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πως υπήρξε άμεση αντίδραση από πλευράς τους.

«Είχαμε άμεση επαφή με τη διοίκηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος, προκειμένου να ληφθούν μέτρα σε όλο το κτίριο και να μην υπάρξει εξάπλωση και σε άλλους ορόφους. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και όπως μας ενημέρωσε η υπεύθυνη αναπληρώτρια πρύτανης υλοποιείται ήδη από την αρμόδια εταιρεία πρόγραμμα μυοκτονίας σε όλους τους χώρους», δήλωσε.