Εν αναμονή της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης είναι οι γιατροί που αποφάσισαν να το… ρίξουν έξω στη διάρκεια της εφημερίας τους στα επείγοντα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Την ώρα που ασθενείς υπέφεραν, οι ίδιοι αποφάσισαν να στήσουν ένα γλέντι με μπουζούκι και χορό την Πρωτοχρονιά, με έναν από τους εργαζόμενους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών να χορεύει ζεϊμπέκικο και τους υπόλοιπους να του χτυπούν παλαμάκια. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα «Νέα της Λέσβου» φαίνεται ένας εξ αυτών να καπνίζει μέσα στον χώρο του νοσοκομείου και οι υπόλοιποι να πίνουν αλκοόλ.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Μυτιλήνης Άννα Ζερβού διέταξε ΕΔΕ για το περιστατικό, που έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου της Μυτιλήνης, κυρίως δε από τη στιγμή που οι γιατροί που συμμετείχαν στο γλέντι αποφάσισαν να το δημοσιεύσουν και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Το γλέντι στήθηκε μάλιστα σε χώρους εξεταστηρίων, με τους υπαλλήλους να πετούν και κυπελλάκια στο πάτωμα, μιας και δεν είχαν πιάτα…

Οι γιατροί αποφάσισαν να στήσουν γλέντι επειδή, όπως είπαν, δεν υπήρχε εκείνο το βράδυ ούτε ένα επείγον περιστατικό, κάτι που σε καμία περίπτωση βέβαια δεν δικαιολογεί την πράξη τους εν ώρα υπηρεσίας.