Ο Γιάννης Μπουτάρης συνηθίζει να κάνει αίσθηση όταν αποφασίζει να κάνει κάτι έξω από τα «νερά» που έχουμε συνηθίσει πολιτικούς ή ανθρώπους της δημοτικής αρχής. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πήγε σε οίκο ανοχής όπου έδωσε μάλιστα και συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή «oti thess», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις δικές του σεξουαλικές εμπειρίες, την κοινότητα των gay, αλλά και το μακεδονικό θέμα.

Ο κ. Μπουτάρης έκατσε σε έναν από τους οίκους ανοχής της συμπρωτεύουσας και έδωσε μία ανατρεπτική συνέντευξη που δεν έχουμε ξαναδεί από πρόσωπο που έχει θέση σαν τη δική του.

«Η πρώτη φορά που πήγα σε οίκο ανοχής ήταν το 1954. Ήμουν 15 ετών περίπου. Ήταν εκτόνωση για εμάς εκείνη την περίοδο καθώς δε μπορούσες να πλησιάσεις καμία κοπέλα. Ούτε στο ίδιο σχολείο δεν πηγαίναμε με τα κορίτσια. Και φυσικά ξαναπήγα», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για την πρώτη του εμπειρία σε οίκο ανοχής, ενώ χωρίς δισταγμό ανέφερε πως ακόμη και τώρα χρησιμοποιεί σεξουαλικά φαρμακευτικά βοηθήματα.

«Χρησιμοποιώ βοηθήματα. Αρκετές φορές έχω πάρει. Η επιστήμη έχει προοδεύσει».

Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε και στις επιθέσεις που δέχεται σχετικά με τη στήριξη που έχει δείξει στη κοινότητα των gay, αλλά και για τις τοποθετήσεις του για το Μακεδονικό, όπου πολλές φορές τον έχουν χαρακτηρίσει «Τούρκο» και ανθέλληνα.

«Είναι μια σαχλαμάρα να λένε ότι ενοχλώ. Δεν είμαι πολιτικός και δεν μπορώ να εκφέρω πολιτικό λόγο. Λέω ό,τι αισθάνομαι και αυτό είναι όλο», τόνισε.