Την έξοδο του από τις φυλακές Κορυδαλλού ζητάει ξανά ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την χορήγηση της πρώτης άδειας που έλαβε τον Νοέμβριο του 2017.

Όπως έχει δικαίωμα ο "Λουκάς της 17 Νοέμβρη" αιτείται νέα άδεια μετά την χορήγησης της πρώτης διήμερης πριν από δύο μήνες. Και αυτό το αίτημα του, όπως και το προηγούμενο, θα κριθεί από το Συμβούλιο των φυλακών, ενώπιον του οποίου δεν αποκλείεται να κληθεί ξανά σε ακρόαση ο Κουφοντίνας, όπως τον περασμένο Νοέμβριο που έλαβε την πρώτη του άδεια. Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα του επέτρεψε να βγει στις 9 Νοεμβρίου και για 48 ώρες από τη φυλακή, με περιοριστικούς όρους: 2 φορές την ημέρα εμφανιζόταν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διέμενε.

Τότε, ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια "Λουκάς" της 17Ν, είχε επικαλεστεί την επιθυμία του να επανασυνδεθεί με την οικογένεια του και να ξαναστήσει τη μελισσουργική μονάδα του και πέτυχε να ακούσει για πρώτη φορά θετική απάντηση, μετά από αλλεπάλληλες απορρίψεις αντίστοιχων αιτημάτων. Και αυτή τη φορά το αίτημα του θα κριθεί με την ίδια διαδικασία που κρίθηκε το προηγούμενο καθώς οι όποιες αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης αδειών σε κρατούμενους βρίσκονται ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας.