Στη σύλληψη δύο ανδρών από την Αλβανία προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνέλαβε 2 αδέλφια ηλικίας 23 και 25 ετών για διακίνηση κάνναβης, καθώς και για κατοχή οπλισμού.

Μετά από έρευνες, οι δύο άνδρες βρέθηκαν να μεταφέρουν σε δύο διαφορετικά οχήματα ποσότητα κάνναβης των 10 κιλών και 640 γραμμαρίων, ενώ μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του 25χρονου βρέθηκαν άλλα 25 κιλά και 631 γραμμάρια καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του 23χρονου βρέθηκαν άλλα 2 κιλά και 249 γραμμάρια, αλλά και ένα πιστόλι με δύο φυσίγγια και γεμιστήρα, τρεις σιδερογροθιές, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Συλλήψεις για κάνναβη και στον Πειραιά

Και στον Πειραιά η ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών και το Λιμεναρχείο, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 56χρονου, ο οποίος είχε στη κατοχή του 49 κιλά κάνναβης.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος βρέθηκε να έχει:

- Ενενήντα δύο (92) συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 10 κιλών και 704 γραμμαρίων

- Εξήντα τέσσερις συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 38 κιλών και 287 γραμμαρίων

- το χρηματικό ποσό των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων ευρώ (4.700€),

- μία ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Μετά από έρευνα που έγινε στο όχημά του, βρέθηκαν επίσης μέσα σε ρεζέρβα δύο συσκευασίες από αλουμινόχαρτο με πενήντα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.