Σοβαρά προβλήματα με τη μέση της και την όρασή της έχει η γυναίκα που πριν από έναν μήνα τραυματίστηκε μαζί με τα παιδιά της, όταν ανέβηκαν σε τρενάκι σε λούνα παρκ που είχε στηθεί στο Αίγιο, και το βαγόνι στο οποίο κάθονταν εκτοξεύτηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η άτυχη μητέρα, με τη μαρτυρία της στις ειδήσεις του Star, είπε πως το τρενάκι άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα και πριν την πετάξει στον αέρα με τα τρία της παιδιά αγκάλιασε την κόρη της καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της.

«Θυμάμαι ότι ανεβήκαμε, κάναμε δύο στροφές, μετά θυμάμαι ότι ανέπτυξε ταχύτητα γιατί έπιασα την κόρη μου έτσι αγκαλιά γιατί φοβόμουν και εγώ, μετά τίποτα. Γίνανε σε δευτερόλεπτα όλα και όταν ανέπτυξε ταχύτητα εκσφενδονιστήκαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Είπε μάλιστα πως την έσωσε μια γιατρός καθώς για λίγα λεπτά δεν είχε σφυγμό, ενώ τόνισε πως, μετά από μαγνητική που έκανε, διαπιστώθηκε πως έχει ένα οίδημα στο μάτι και έχει πρόβλημα στην όρασή της.

Η ίδια δεν μπορεί να εργαστεί, ενώ τα παιδιά της αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα, καθώς, όπως κατήγγειλε ο πατέρας, φοβούνται ακόμη και να ακούσουν για λούνα παρκ, πόσο μάλλον για να μπουν μέσα σε ένα.

«Είχα πάρει το αυτοκίνητο να πάμε στο χωριό και είχα τα παιδιά στο πίσω κάθισμα, και έστριψα και το αυτοκίνητο τράβηξε, η μικρή έβαλε τα κλάματα, πήρε αγκαλιά τον αδερφό της και είπε "θα πέσουμε". Τα παιδιά έχουν πάθει ψυχολογικό πρόβλημα. Καμία συμπαράσταση, όλοι τους είναι κρυμμένοι», ανέφερε ο πατέρας που μαζί με τη σύζυγό του θα καταθέσουν αγωγή καθώς η άτυχη μητέρα δεν μπορεί να εργαστεί εξαιτίας του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο τους, μάλιστα, θεωρούν πως την κύρια ευθύνη την έχει ο δήμος και η τεχνική υπηρεσία, καθώς δεν έπρεπε να επιτρέψουν στον ιδιοκτήτη να πάει με κοντέινερ την επιχείρησή του εκεί.

Πηγή: STAR