Δεν έχει τέλος η τραγωδία. Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Ηρακλείου ο Νίκος Κωστίδης, ο πατέρας της 21χρονης Μαρίας Κωστίδη που μαζί με τον σύντροφό της και τη μητέρα της έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν μερικές ημέρες.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση, καθώς τα τραύματα που έχει στην κοιλιά και τον αυχένα είναι σοβαρά και σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα.

Την ίδια ώρα, η 15χρονη κόρη του που τραυματίστηκε και αυτή στο θανατηφόρο τροχαίο έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, όμως θα χρειαστεί να κάνει μια χειρουργική επέμβαση για τραύματα που έχει στα πόδια. Δεν εμπνέει καμία ανησυχία ωστόσο η κατάσταση στην περίπτωσή της.

Ωστόσο, βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν έχει ιδέα πως η αδερφή της, ο σύντροφος της αδερφής της και η μητέρα της έχουν χάσει τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Cretapost, η 15χρονη περιμένει εδώ και μερικές ημέρες να μάθει τι έχει συμβεί, με μια ομάδα ψυχολόγων, αλλά και συγγενείς της που μετέβησαν στο Ηράκλειο από την Τήλο να προσπαθούν να τη στηρίξουν, πριν της πουν τα άσχημα νέα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις αρχές της εβδομάδας, όταν η οικογένεια μαζί με τον μέλλοντα σύζυγο της 21χρονης Μαρίας, τον 23χρονο Χρήστο Στεφανάκη, πήγαιναν στους γονείς του τελευταίου προκειμένου να γνωριστούν οι δύο οικογένειες ενόψει των αρραβώνων των δύο παιδιών. Το μοιραίο έγινε στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, όταν συγκρούστηκαν με άλλο όχημα.

Πηγή: Cretapost