Συνεχίζει για δέκατη μέρα μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ασκληπιείο» τη νοσηλεία του ο 44χρονος παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής την παραμονή των Χριστουγέννων, μετά τον βαρύ τραυματισμό του με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, μπήκε για ένα δύσκολο χειρουργείο στο κεφάλι για να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε.

Τα πρώτα 24ωρα ήταν κρίσιμα στην Εντατική. Ζητούμενο για τους γιατρούς ήταν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του ασθενούς. Πλέον οι γιατροί λένε πως δεν κινδυνεύει η ζωή του 44χρονου Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ωστόσο ο αγώνας του συνεχίζεται με άλλους όρους.

Εφόσον δόθηκαν επαρκείς ενδείξεις για τη σταθεροποίηση της κατάστασής του, οι γιατροί θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να «βγει» από την καταστολή, το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται, έτσι ώστε να ελεγχθεί γενικότερα η νευρολογική του απόκριση.

Η αφύπνιση από το τεχνητό κώμα σημαίνει ότι πρέπει να μειωθούν σταδιακά τα φάρμακα και να επιχειρηθεί να αποσυνδεθεί ο ασθενής από τον αναπνευστήρα.