Ασύλληπτος παραμένει ο οδηγός που σκότωσε σε τροχαίο ατύχημα έναν 66χρονο λαχειοπώλη στα Χανιά. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει ταυτοποιηθεί και η αστυνομία σύντομα θα τον έχει στα χέρια της, καθώς γνωρίζει ποιος είναι. Περιμένουν μάλιστα να παραδοθεί ο ίδιος αφού λήξει η διαδικασία του αυτόφωρου.

Ο 44χρονος οδηγός το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, αφού ψώνισε ένα ρόδι για… καλοτυχία από μίνι μάρκετ στη περιοχή της Παρηγοριάς, μπήκε στο αυτοκίνητό του και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Μερικά μέτρα πιο κάτω όμως χτύπησε τον άτυχο λαχειοπώλη, του οποίου το σώμα διαμελίστηκε.

Ο δράστης εξαφανίστηκε και σε βάρος του έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για παράβαση του νόμου που αφορά στη συμπεριφορά σε περίπτωση δυστυχήματος.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του καθώς από τις κάμερες ασφαλείας σε κοντινό κατάστημα ταυτοποίησαν το αυτοκίνητο με το οποίο έγινε το ατύχημα και βρήκαν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του.

Όπως αναφέρει το τοπικό zarpanews, η ειρωνεία είναι πως ο δράστης είχε χάσει τη μητέρα του με παρόμοιο τρόπο στο παρελθόν.

Πηγή: zarpanews