Προβλήματα στο δίκτυο δημιούργησε τον περασμένο Οκτώβριο η ευρωπαϊκή οδός Ε65, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ξυνιάδας να έχουν προβλήματα στη σταθερή τους τηλεφωνία.

Ακολούθησε αποκατάσταση της βλάβης και υπόσχεση για την αναβάθμιση του δικτύου για πιο γρήγορο ίντερνετ και καλύτερη τηλεφωνία. Αντ' αυτού, επί έναν μήνα και μέχρι πριν τα Χριστούγεννα τα σπίτια σε Κορομηλιά και Άγιο Στέφανο έμειναν χωρίς τηλέφωνο!

Μάταια οι συγγενείς των ηλικιωμένων κυρίως ατόμων, που μένουν στα παραπάνω χωριά, προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Μια χαρακτηριστική εικόνα ήταν ο πρόεδρος της ΤΚ Κορομηλιάς Δημήτρης Γιαταγάνας να πηγαίνει στα σπίτια προκειμένου να διαπιστώνει την κατάσταση της υγείας των ηλικιωμένων ατόμων, δίνοντας μάλιστα και το κινητό του τηλέφωνο για να συνομιλούν μαζί τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επικοινωνία αποκαταστάθηκε το περασμένο Σάββατο στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου, ωστόσο ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάποια νούμερα που εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα.

ΠΗΓΗ:  lamiareport.gr