Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο που έχει καταγράψει καρέ - καρέ τη σύλληψή του 33χρονου Σερβοκροάτη Μάρτιν, που έλαβε χώρα, στις αρχές Δεκεμβρίου, στο πολυτελές διαμέρισμα όπου διέμενε στη Βάρκιζα.

Η ποσότητα-μαμούθ 136 κιλών κοκαΐνης βρέθηκε έπειτα από σχετικές πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Είχε προηγηθεί παρακολούθηση και γρήγορα η Δίωξη Ναρκωτικών βρέθηκε στα ίχνη του 33χρονου.

Το μεσημέρι εκείνου του Σαββάτου, ο Μάρτιν βρίσκεται σε μαγαζί της Βάρκιζας για να αγοράσει κάτι.Βγαίνει από το μαγαζί και πηγαίνει στο ψυγείο για να πάρει κάποιο αναψυκτικό και κοιτάει πίσω του και βλέπει έναν γεροδεμένο άντρα, χωρίς να δίνει σημασία

Αυτός ο γεροδεμένος άντρας όμως είναι αστυνομικός και αμέσως τον πιάνει, του σηκώνει τα χέρια ώστε να μην αντισταθεί και τον ρίχνει στο έδαφος. Έπειτα, και οι άλλοι αστυνομικοί πλησιάζουν και τον ελέγχουν για να δουν αν κουβαλάει όπλο.

Σοκαρισμένοι οι πολίτες πλησιάζουν να δουν τι συμβαίνει ενώ ο Σέρβος κάνει τον ανήξερο και ρωτάει τι έχει συμβεί. Οι αστυνομικοί απομακρύνουν τον κόσμο και εξηγούν στον Σέρβο ότι έχει συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο