Χθες, λίγο μετά τις 10 το βράδυ και ενώ ο 45χρονος οδηγός είχε μόλις ολοκληρώσει το δρομολόγιο του για τη γραμμή 219, τρία άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο περίμεναν να ανοίξει την πίσω πόρτα για να αποβιβαστούν. Επειδή όμως η πόρτα είχε κάποιο πρόβλημα, τους ζήτησε να βγουν από την μπροστινή ή τη μεσαία. Οι τρεις νεαροί, ηλικίας 20 με 22 ετών, άρχισαν να τον βρίζουν, όπως ανέφεραν μάρτυρες, και κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς το μέρος του.

Πριν αντιδράσει, οι τρεις άρχισαν να τον χτυπούν με όλη τους τη μανία, χρησιμοποιώντας χέρια και πόδια. Ο άτυχος οδηγός δέχτηκε αρκετές μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα και οδηγήθηκε στο Ασκληπιείο όταν συνάδελφοί του κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ενώ οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι.

Η μαρτυρία οδηγού για την άγρια επίθεση

Δεν ήταν μάλιστα η μόνη επίθεση σε οδηγό λεωφορείου, καθώς πριν μερικές ημέρες, ένας ακόμη οδηγός δέχτηκε ξυλοδαρμό από πέντε άτομα, όπως ανέφεραν οδηγοί των δρομολογίων στην περιοχή.

Παρών στο συμβάν ήταν ο συνάδελφος του θύματος και δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας Νίκος Παυλίδης, ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό στο τοπικό kallitheaonline, τονίζοντας πως οι οδηγοί τα βράδια υπάρχουν στιγμές που φοβούνται ακόμη και για τη ζωή τους.