Τους 1000 τυχερούς της φορολοταρίας ψάχνουν όλοι, ακόμη και το υπουργείο Οικονομικών. Την ερχόμενη Πέμπτη θα δουν «φως» οι χίλιοι τυχεροί φορολογούμενοι που κέρδισαν στην πρώτη κλήρωση των αποδείξεων που διεξήχθη από το υπουργείο Οικονομικών στις 30 Νοεμβρίου.    

Ο αρχικός σχεδιασμός του υπουργείου προέβλεπε ότι τα χίλια ευρώ για κάθε νικητή θα είχαν πιστωθεί στους λογαριασμούς τους την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Όπως όλα δείχνουν όμως, ο εντοπισμός και η πληρωμή των δικαιούχων του επάθλου των χιλίων ευρώ, δεν ήταν εύκολη υπόθεση ούτε για το υπουργείο Οικονομικών καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί δεν έσπευσαν να δηλώσουν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ΙΒΑΝ για να εισπράξουν τα ποσά.

Επόμενος στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να έχουν ταυτοποιηθεί οι τυχεροί και οι λογαριασμοί τους έως την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, προκειμένου να πληρωθούν τα κέρδη τους.

Για την επόμενη ακριβώς ημέρα 22 Δεκεμβρίου σχεδιάζεται, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να γίνει και η «σούπερ κλήρωση» που θα μοιράσει 1.000 ευρώ σε 9.000 φορολογούμενους.