Τιμητική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Νίκο Γκάλη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ, όπου παρουσία του παλιού αστέρα του μπάσκετ, θα πραγματοποιηθεί τη προηγούμενη ημέρα Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και πρώην μπασκετμπολίστα Δημήτρη Παπανικολάου.

Η εκδήλωση γίνεται με τίτλο «Nick Galis hall of famous game» και θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας, καθώς και μια σειρά από events με την ενεργό συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών (θα υπάρχει και τηλεοπτική κάληψη).
Τα εισιτήρια τίθεται προς πώληση από σήμερα μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.ticketmaster.gr και κοστίζουν 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών. Το σύνολο του ποσού θα διατεθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην «Κιβωτό του Κόσμου».

«Είναι συγκινητικό και ταυτόχρονα τιμητικό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ένας μύθος του αθλητικού στερεώματος να βρίσκεται κοντά μας σε μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.Ευχαριστώ προσωπικά το Νίκο Γκάλη για την παρουσία του στο «Nick Galis hall of famous game», ανέφερε ο κ. Πατούλης.